Anmäl dig till Dynamos affärsutvecklingsserie

Affärsutvecklingsserie för nya och befintliga företagare
Nu finns det möjlighet att delta i en Affärsutvecklingsserie för projekt Dynamo. Utbildningen hålls av BikeinBergslagen och Sweden by bike.

Under utbildningen påbörjas din resa som blivande turismföretagare. Du kommer att få exempel på hur man kan leva som cykel-entreprenör, hur du kan starta och hur du kan växa. Du får lära dig hur du identifierar din målgrupp och blir cykelvänlig, hur du ska räkna fram pris på det du säljer samt smarta och enkla sätt att marknadsföra dig. Du kommer också att få ta del av framtidsspaningar, trender och de möjligheter som pandemin skapat för cykelbranschen och cykelentreprenörer.

Efter grundutbildningen (del 1) kommer du, som kanske inte har ett företag idag, känna dig säker på om du ska bli företagare på hel- eller deltid och våga ta steget till att registrera dig för F-skatt. För det är inte svårare än så. Du kan genom grundutbildningen skaffa dig den kunskap som behövs för att driva och utveckla ett företag. Du har alla förutsättningar att växa i takt med att lederna byggs i den satsning som sker i projektet Dynamo Sundsvall. Cykel är en framtidsbransch med ständigt nya möjligheter. Välkommen att bli en del av den.

Vad ingår i utbildningen?
Utbildningen är helt kostnadsfri och är planerad i olika delar enligt nedan.

Del 1, träff 1-4, är för dig som vill starta ett företag eller för dig som driver ett företag idag men vill komplettera med cykling och/eller service omkring cykling. Det kan exempelvis vara cykeluthyrning, verkstad, boende, mat & dryck eller liknande.

Del 1 Träff 1 – 4 
Träff 1 15 februari 2021 – Ledarskap och strategi
Träff 2 16 februari 2021 – Marknad, värdskap och service

Träff 3 27 april 2021 – Finansiering och paketering
Träff 4 28 april 2021 – Nätverk och marknadsföring

Klicka här för att göra en intresseanmälan och läs mer om Affärsutvecklingsserie Projekt Dynamo här.. Sista anmälningsdag 15 december.
Observera att urval bland anmälda görs av Tillväxtverket och du är därför inte garanterad en plats. Du som blir antagen förbinder dig att delta på alla träffar, vara engagerad och villig att lära samt utföra de hemstudier som ingår.