Anna Borggren ny affärsområdeschef på Näringslivsbolaget

Nu är det klart att Anna Borggren blir ny affärsområdeschef för affärsområde Marknad på Näringslivsbolaget i Sundsvall. Anna kommer från Clarion Collection Hotel Grand i Sundsvall där hon under nästan sju år har varit hotelldirektör.

Anna Borggren blir ny affärsområdeschef för affärsområde Marknad på Näringslivsbolaget i Sundsvall. Anna kommer att kliva på sin nya tjänst 1 maj och hon jobbar just nu som hotelldirektör på Clarion Collection Hotel Grand i Sundsvall, en tjänst som hon har haft i nästan sju år.

– Det känns väldigt kul att få ta mig an en ny utmaning, samtidigt som jag får fortsätta att jobba med besöksnäringen. Besöksnäringsfrågor är något som jag har brunnit för i 20 år och att då få en möjlighet att jobba med att stärka branschen i Sundsvall och destinationen känns oerhört spännande, säger Anna Borggren.

Inom sitt nya uppdrag kommer Anna att ansvara för besöksnäringsfrågorna i Sundsvalls kommun. I sin tjänst kommer hon också ansvara för Sundsvall Convention Bureau, turistbyrån i Sundsvall och destinationssamarbetet mellan Sundsvall, Timrå och Ånge.

– Att få in Anna i organisationen känns väldigt kul och helt rätt. Hennes tidigare erfarenhet av besöksnäringen och hennes kännedom om Sundsvall gör att det känns som en perfekt kandidat som kan hjälpa till att lyfta besöksnäringen ännu mer i Sundsvall, säger Anita Öberg, VD på Näringslivsbolaget i Sundsvall.