Är du Sundsvalls nya mästerfotograf?

Den populära fotoutställningen ”Norrlands huvudstad” lever vidare. Nu har du chansen att vinna publicering i tidningen ETC Sundsvall med dina egna bilder och kontraster.

Från och med den 1 februari kan du se den populära utställningen ”Norrlands huvudstad” i Kulturmagasinets inspirerande lokaler, alldeles gratis! 10 sundsvallsfotografer med Jens Assur i spetsen har med två bilder, eller kontraster tolkat ”Norrland” och ”Huvudstad”. Vi tycker det är värt att uppmärksamma att utställningen från och med måndag den 1 februari finns tillgänglig för alla Sundsvallsbor – det är ju vi som tillsammans utgör Norrlands huvudstad.

Visst skulle det vara spännande att se hur vi Sundsvallsbor själva tolkar kontrasterna mellan Norrland och huvudstad? Ännu mer spännande om just dina bilder publicerades i en tidning? Skicka in dina egna två sundsvallsbilder som du tycker speglar ”Norrland” respektive ”Huvudstad” till naringslivsbolaget@sundsvall.se (upplösning högst 150 dpi, max 2000 px bred). Vid eventuell vinst ber vi vinnaren skicka in högupplösta bilder. Vinnaren får sina foton samt en kort intervju publicerad i tidningen ETC Sundsvall och presenteras på Sundsvall – Norrlands huvudstads facebooksida.

Tävlingen avslutas söndag den 21 februari. Skriv ”fotoprojektet” i ämnesraden.
Lycka till!