Bli digital – kostnadsfri utbildning

Näringslivsbolaget i Sundsvall och Telia välkomnar dig som företagare till ett event där du får lära dig mer om och inspireras av digitaliseringens möjligheter. Kom och ställ frågor och få hjälp med just det ditt företag behöver. 
 
Hur marknadsför du ditt företag på nätet? Vilka digitala arbetssätt är du intresserad av? Har du koll på digitala videosamtal och möten? Vilka typer av säkerhetslösningar passar just ditt företag? Vad är ett molnbaserat ekonomisystem? 
 
Träffa experterna
Med oss har vi digitala pionjärer och experter som ger dig kunskap om verktygen du behöver och hur du går från ett analogt till ett digitalt arbetssätt. Under eventet varvas samtal runt bord med miniföreläsningar och frågestund för att du ska få med dig så mycket kunskap som möjligt. Vi tillhandahåller datorer, men om du vill får du också ta med dina egna digitala verktyg så som mobiltelefon, dator eller surfplatta. 
 
Anmäl dig redan idag 
Antalet platser per tillfälle är begränsat så passa på att anmäla dig redan idag. 
 
Förmiddag 14 okt 09:00-11:00
Kväll 14 okt 17:00-19:00
(Förmingel med fika 30 minuter före varje start)
 
För att minska antalet personer i lokalen har vi två sittningar med begränsat antal platser och tar max emot en person per företag. 
Välj mellan förmiddag eller kväll. 
 
Har du minsta tecken på sjukdomssymtom stannar du hemma, givetvis går det fint att avboka ända fram till starten av eventet.
 
Allt är kostnadsfritt och vi bjuder även på fika! Varmt välkommen.