Vi vill kunna erbjuda

bästa möjliga förutsättningar

Lokaliseringsprojektet för nya etableringar

Tillsammans med CER – Centrum för forskning om ekonomiska relationer, Länsstyrelsen och ekonomiforskningsstiftelsen har vi jobbat med ”lokaliseringsprojektet”. Grunden var helt enkelt att vi ville kunna erbjuda bästa möjliga förutsättningar för företag inom branscherna bank, pension och försäkring att etablera sig i Sundsvall.

Lokaliseringsprojektet låg bland annat till grund för SEB:s nya kontor för telefontjänster. En satsning som hittills har inneburit 80 nya jobb, men som på sikt kan bli betydligt större än så. Men den ”grundoffert” vi erbjuder företag inom dessa branscher, vill vi erbjuda företag inom alla segment. Därför har vi skapat en generell etableringsoffert, så att du på ett lätt sätt kan ta del av vad Sundsvall har att erbjuda dig och ditt företag om du väljer att etablera dig i Norrlands huvudstad.

Även om lokaliseringsprojektet formellt är avslutat, så fortsätter vi att använda arbetssättet tillsammans med våra samarbetspartners. Och precis som när det gäller SEB:s etablering, så kan vi även ”skräddarsy” en offert för just ditt företag, om ni känner att Sundsvall är rätt plats för er verksamhet. Det är bara att höra av sig till oss!