Företagsbesök

SEB

Ytterligare 25 tjänster hos SEB

På bilden, fr. vänster: Petter Ekman, Näringslivsbolaget, Mats Ericsson, SEB, Robert Svedberg SEB, Karin Tunbratt, SEB, Madeleine Blom, Sundsvalls kommun och Jonas Albecker Näringslivsbolaget.

Under Näringslivsbolagets företagsbesök hos SEB berättade SEB nyheten om att 25 nya tjänster ska tillsättas innan årsskiftet. Det informerades även om att E4 som passerar utanför SEBs lokaler ses över samt att gångbron kommer tas bort. Näringslivsbolaget var delaktigt i det lokaliseringsprojekt som gjorde att SEB valde att etablera sin verksamhet i Sundsvall.

Madeleine Blom – projektledare på gatuavdelningen hos Sundsvalls kommun – visade hur detaljplanen för den nya E4 ser ut i dagsläget och hur man tänker kring parkeringsmöjligheterna intill hamnen.

Vi har som ambition att expandera inom de närmaste åren och det finns stor utvecklingspotential. Innan årsskiftet kommer vi tillsätta 25 nya tjänster vilket känns riktigt kul, säger Robert Svedberg, chef SEB.

Svedberg berättade också att det är en viktig del för SEB att det finns gott om parkeringsmöjligheter eftersom att de vill expandera och bli ännu större, och Madeleine Blom svarade på de frågor som dök upp under besökets gång.