Blivande, eller ny?

få svar på allt om företagande

Starta företag

Det är mycket att tänka på när man vill starta ett företag. I Sundsvall samarbetar vi i Näringslivsbolaget med ett tiotal andra aktörer med olika inriktningar inom nyföretagarområdet. Ungefär en gång i månaden har vi ”Drop in” på Stadshuset, där du som blivande, eller ny företagare kan få svar på precis allt som har med företagande att göra. Skatteverket, Mittuniversitetet, Bolagsverket och förstås Näringslivsbolaget är några av de myndigheter och organisationer som medverkar, och som du hittar här nedanför. Datum och tider hittar du i vårt kalendarium.

Annars rekommenderar vi att du tar ett första möte med våra samarbetspartners på Nyföretagarcentrum. De har stenkoll!

Länkar:

Nyföretagarcentrum
Nyföretagarcentrum i Sundsvall ger dig råd när du ska starta eget företag. Det är en näringslivsdriven stiftelse som ska stimulera entreprenörskap och framväxt av livskraftiga nya företag.
nyforetagarcentrum.se/sundsvall 
Boka en tid, telefon: 060-12 11 12

Besök verksamt.se– här hittar du det mesta du behöver för att starta ditt företag
Webbplatsen verksamt.se är för dig som vill starta eller redan driver ett eget företag. Här hittar du information, verktyg och e-tjänster från flera myndigheter på ett ställe. Under ingången ”Starta” kan du bland annat skapa en affärsplan och registrera ditt företag.
verksamt.se

Arbetsförmedlingens starta-eget-bidrag
Hos arbetsförmedlingen kan du bland annat få hjälp med starta-eget-bidrag.
arbetsformedlingen.se

ALMI Företagspartner AB
Kostnadsfri rådgivning. Finansiering via lån till investeringar och utveckling av ditt företag.
almi.se/nord

Åkroken Business Incubator
Är din affärsidé redo för marknaden? Vi hjälper dig steg för steg för att nå ut på marknaden och skapa en kommersiell framgång.
akrokenbusinessincubator.se