Blivande, eller ny?

få svar på allt om företagande

Starta företag

Det är mycket att tänka på när man vill starta ett företag. I Sundsvall samarbetar vi i Näringslivsbolaget med ett tiotal andra aktörer med olika inriktningar inom nyföretagarområdet.  Vi rekommenderar att du tar ett fösta möte med våra samarbetspartners på Nyföretagarcentrum. 


Nyföretagarcentrum
NyföretagarCentrum i Sundsvall erbjuder kostnadsfri, objektiv, erfarenhetsbaserad och konfidentiell rådgivning till alla som funderar på att starta företag.
Boka rådgivningstid på deras webbplats

verksamt.se
Webbplatsen verksamt.se är för dig som vill starta eller redan driver ett eget företag. Här hittar du information, verktyg och e-tjänster från flera myndigheter på ett ställe. Under ingången ”Starta” kan du bland annat skapa en affärsplan och registrera ditt företag.

Arbetsförmedlingens starta-eget-bidrag
Hos arbetsförmedlingen kan du bland annat få hjälp med starta-eget-bidrag.

ALMI Företagspartner AB
Almi erbjuder lån och affärsutveckling till företag med tillväxtpotential. Det gäller såväl företag som är i startgroparna som befintliga företag och de erbjuder även kostnadsfri rådgivning. 

Bizmaker
Bizmaker hjälper dig med affärsutveckling, rådgivning och coaching, team- och individutveckling samt  finansieringslösningar och kommunikationsstöd.