Blivande, eller ny?

få svar på allt om företagande

Starta företag

Det är mycket att tänka på när man vill starta ett företag. I Sundsvall samarbetar vi i Näringslivsbolaget med ett tiotal andra aktörer med olika inriktningar inom nyföretagarområdet.  Vi rekommenderar att du tar ett fösta möte med våra samarbetspartners på Nyföretagarcentrum. 


Nyföretagarcentrum
NyföretagarCentrum i Sundsvall erbjuder kostnadsfri, objektiv, erfarenhetsbaserad och konfidentiell rådgivning till alla som funderar på att starta företag.
Boka rådgivningstid på deras webbplats  eller via  telefon 060-12 11 12.

verksamt.se
Webbplatsen verksamt.se är för dig som vill starta eller redan driver ett eget företag. Här hittar du information, verktyg och e-tjänster från flera myndigheter på ett ställe. Under ingången ”Starta” kan du bland annat skapa en affärsplan och registrera ditt företag.

Arbetsförmedlingens starta-eget-bidrag
Hos arbetsförmedlingen kan du bland annat få hjälp med starta-eget-bidrag.

ALMI Företagspartner AB
Almi erbjuder lån och affärsutveckling till företag med tillväxtpotential. Det gäller såväl företag som är i startgroparna som befintliga företag och de erbjuder även kostnadsfri rådgivning. 

Bizmaker
Bizmaker hjälper dig med affärsutveckling, rådgivning och coaching, team- och individutveckling samt  finansieringslösningar och kommunikationsstöd.