Vem är ansvarig och vart vänder jag mig?

Planera ditt evenemang

Planera ditt evenemang

Idag finns ett flertal skickliga arrangörer av både små och stora evenemang i Sundsvall och vår förhoppning är att det ska bli fler. Med Sundsvalls läge, kommunikationer, kompetens, publik – mitt i Sundsvallsregionen med 200 000 invånare, den vackra Stenstan och arenorna finns här alla förutsättningar för lyckade evenemang.

För att underlätta för dig som arrangör har Näringslivsbolaget här samlat praktisk information. Hur gör jag för att ansöka om tillstånd? Vem är ansvarig och vart vänder jag mig? Med hjälp av evenemangslotsen ska förhoppningsvis frågetecknen rätas ut. Här ska du på ett enkelt sätt hitta fram till berörd tillståndsmyndighet och en personlig kontaktperson. 

Näringslivsbolaget är en resurs för dig som arrangerar evenemang i Sundsvall. Vi hjälper dig hela vägen och våra tjänster är självklart kostnadsfria. Om du vill ordna ett evenemang som kräver flera tillstånd och en mer omfattande planeringstid, har du möjlighet till ett ”tidigt kundmöte” inom ramen för Servicegarantin.

Välkommen till Sundsvall och Näringslivsbolaget!