Kurbits, affärsutveckling för besöksnäring

Kurbits affärsutvecklingsprogram är utvecklade och designade specifikt för företag inom besöksnäringen. Kurbits hjälper dig som företagare att öka dina möjligheter till tillväxt samtidigt som förutsättningar skapas till nya affärer och samarbeten. Du som deltagare får på ett enkelt och konkret sätt de kunskaper och verktyg som behövs för att utveckla din verksamhet till att bli mer eftertraktad av kunderna. 

Katarina Östberg från Bröderna Bommen deltog i förra årets runda av affärsutvecklingsprogrammet. Framför allt var hon nöjd med de konkreta verktyg som affärsutvecklingsprogrammet har gett när det gäller att leda och styra processen i företaget, få en helhetssyn och helt enkelt få en ännu bättre förståelse för sin egen verksamhet.

Dessutom har det varit oerhört viktigt att få träffa och utbyta erfarenheter med andra företag inom besöksnäringsbranschen, som har liknande visioner och utmaningar.

– Jag kan verkligen rekommendera det här affärsutvecklingsprogrammet, men jag tror att det har bäst effekt för företag som har varit igång ett tag, och jag tycker att det är viktigt att man är med på hela resan, och inte bara kommer till enstaka träffar och workshops, säger hon.

Utveckla din verksamhet och dig själv

Du får kunskap, inspiration och handfasta råd för att göra ditt företagande mer affärsmässigt. Vi lär dig att definiera styrkor och svagheter med ditt erbjudande, att få bättre förståelse för besökarnas krav och önskemål, och att presentera din verksamhet på ett säljande sätt.

Kurbits börjar i mars och består av fyra workshops där teori varvas med praktik. Till träffarna kommer inbjudna experter och erfarna företagare. Programmet avslutas i maj eller beroende på deltagarnas möjligheter. Under träffarna, som sker i form av workshops, varvas ny kunskap, inspiration, case, diskussioner och verktyg. Mellan träffarna får deltagarna coachning på plats i sitt egna företag.

Programinnehåll

  • Besöksnäringens möjligheter och livet som egen
  • Gästens helhetsupplevelse och att paketera den 
  • Professionella samarbeten och att göra lönsamma affärer
  • Smart och säljande marknadsföring

Planerad start: Mars, avslut maj 2020
Pris: 1 500 kr ex moms per deltagare (ord. pris 24 000 kr exkl. moms)
Processledare: Karin Gydemo Grahnlöf

För intresseanmälan kontakta:
Urban Jonsson, Näringslivsbolaget i Sundsvall AB
urban.jonsson@sundsvall.se 
Mobil: 072-518 39 69

Max 15 deltagare per grupp.