Att vara företagare i Sundsvall ska vara enkelt.

Därför lanserar vi nu Mina Sidor för företagare.

Till Företagscenter

Vad är Företagscenter och Mina sidor?

Det ska vara lätt att starta, utveckla och etablera företag i Sundsvall. Företagscenter är en väg in för företag genom en digital tjänst som har företagets behov i centrum och samlar allt på ett ställe.

Tjänsten samlar och samordnar de olika myndighetsprocesserna och kontakterna med kommunen som helhet. Alltifrån stöd och rådgivning till service för kommunala företagsärenden.

Företagscenter bidrar till ökad tillgänglighet, snabbare kontaktvägar och optimering av tidiga kundmöten.

Nu släpper vi den första versionen av tjänsten Mina sidor. Mina sidor kommer fortsätta utvecklas och innefatta fler funktioner för att underlätta för dig.   Logga in, testa och låt oss veta vad du tycker så vi kan fortsätta vårt arbete med att göra det ännu enklare för dig som företagare i Sundsvall!

Hur kan Mina sidor hjälpa mig i min verksamhet?

Här kan du som är företagare i Sundsvall se en sammanställning av dina företagsärenden med kommunen. Du kan även göra egna anteckningar till dina ärenden, och skapa påminnelser till dig själv eller dina kollegor.

Här kan du också få svar på de vanligaste frågorna som rör dina kommunala ärenden.

Hur fungerar Mina sidor?

Mina sidor Företag kommunicerar direkt med Bolagsverkets tjänster och vi kan därför hämta aktuell information om dig och dina bolag när du loggar in i tjänsten. Tjänsten hämtar sedan all tillgänglig information från Sundsvalls kommuns verksamhetssystem med organisationsnummer som nyckel.

Vem på företaget kan använda Mina sidor?

När Bolagsverket under hösten 2022 lanserar tjänsten Mina ombud kommer fler roller på ditt företag kunna använda Mina sidor Företag. I första versionen är den endast firmatecknare, styrelseledamot eller revisor som kan använda tjänsten.

Var hämtas uppgifterna om mitt företag ifrån?

När du loggar in på Mina sidor, godkänner du att vi hämtar uppgifter om ditt företag  från Bolagsverket, Skatteverket och Statistiska centralbyrå.

Vi använder oss av samma nationella tjänster som exempelvis verksam.se.

Är det säkert att använda Mina sidor?

Mina Sidor Företag bygger på modern teknik. Vi har byggt utvecklingen med hänsyn till nationella initiativ som pågår parallellt och baseras på rekommendationer från bland annat DIGG. När vi nu lanserar tjänsten är det en första version som vi kontinuerligt kommer fylla på med fler funktioner.

All funktionalitet ligger så klart bakom säkra identifieringsprocesser.

Sugen att testa? Surfa in på www.foretagscentersundsvall.se för att logga in.