Nya seminarier för våra företagsbesök

Vi har nu dragit igång med våra nya företagsbesök för året och detta innebär att du som företagare får chansen att vara med på våra seminariedagar nu i mars och april.

Först ut är Tema Logistik och då har vi seminariedagen Transportnod Sundsvall-dagen den 27 mars. Det är en dag som kommer att visa framtidsspaningar och trender inom transportsektor med inspirerande talare som Jan Kyrk, affärschef, SJ, Anna Gradin, Europachef Supply Chain, Nouryon och Jasenko Omanovic (S) ledamot trafikutskottet.

Temat för dagen är säkrare, grönare och mer lönsamma transporter inom, till och från Sundsvallsregionen. Programmet vänder sig till dig med intresse av transporter i vår region såsom företagare, politiker och tjänstemän. Kvällen fortsätter sedan i Orangeriet med efterföljande mingel och afterwork.

I april kommer vi ha Kompetens och Tillväxtdagen den 5 april. Kompetensförsörjning är en av de största utmaningarna för många arbetsgivare och hur förkortar vi då tiden till jobb för nya svenskar och de som är mitt i livet och behöver ställa om till ett nytt jobb. Mer om det och andra inspirerande verktyg kommer att tas upp under dagen.