Rekryteringsmässa 3-4 juli

Under sommarens SM-vecka i Sundsvall kommer en rekryteringsmässa att pågå i anslutning till arrangemanget. Med nära 50 000 gäster så finns det stor potential för regionens organisationer och företag att hitta efterfrågade kompetenser.
Mellan den 3-4 juli arrangeras Rekryteringsmässa i Sundsvall och ligger i direkt anslutning till festligheterna under sommarens SM-vecka.Under vecka 27 gästas sundsvall av nära 8 000 idrottare och 50 000 besökare.
Till den inre hamnen kommer kommuner, organisationer och företag för att rekrytera medarbetare och potentiella inflyttare och torget vid hamnkiosken fylls med människor. Här finns möjlighet både för dig som företag och för dig som är nyfiken på våra arbeten i regionen att knyta kontakter.
Är du företagare som söker kompetens?
Det finns idag möjlighet för nära 30 företag i Sundsvallsregionen att medverka. I tälten på området erbjuds en yta om 2,5×5 m och monterplatsen är utrustad med ståbord och trådlös bredbandsuppkoppling.

Sundsvallsregionen

Sundsvallsregionen är ett frivilligt kommunalt samarbete mellan sex kommuner – Hudiksvall, Härnösand, Nordanstig, Sundsvall, Timrå och Ånge. Sundsvallsregionen är det bästa alternativet till storstäderna och vi satsar på kompetensförsörjning, näringsliv, infrastruktur och ett starkt samarbete för att tillsammans skapa Norrlands största arbetsmarknad.

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Ipsum dolor sit amet.
dfkugb slfng dksjfng
skjfgn dfkng dlkfng