Söker du fortfarande sommarjobb?

Sommaren 2021 kommer Destination Sundsvall (Sundsvall, Timrå, Ånge) erbjuda feriejobb till ett antal ungdomar inom besöksnäringen. Till detta behöver vi handledare och söker därför dig som vill anta detta spännande uppdrag.

Som sommarvärd kommer du och ungdomarna att arbeta med att informera, inspirera och sälja in det som Destination Sundsvall har att erbjuda.

Om tjänsten
I din roll som handledare kommer du att ansvara för totalt sex ungdomar under två stycken tre veckorsperioder och arbeta tillsammans med dem på dagarna. Arbetsuppgifterna innebär i första hand att skapa aktiviteter tillsammans med ungdomarna, vara dem behjälpliga under arbetsdagen, transportera dem till olika platser i destinationen samt sköta viss administration.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som att du har social kompetens, är ansvarsfull, lyhörd, prestigelös och skicklig på att skapa förtroende. Ser du dig som en person som är duktig på att leverera en service utöver det vanliga är detta en perfekt roll för dig.

Du behöver ha god kännedom om vår destination och eftersom arbetet innebär att du ska hämta upp ungdomarna med bil är det en stor fördel om du bor i närområdet. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbete.

Arbetet är under åtta veckor, v. 26 – 33 och arbetstiderna är dagtid på vardagar men det kan även förekomma kvälls- och helgjobb vid behov.

Så här ansöker du
Låter detta som något för dig? Skicka din intresseanmälan till: malin.vikstrom@sundsvall.se

Skicka din ansökan redan idag men senast fredag 18 juni. Eftersom ansökningstiden är kort kommer att tillsätta tjänsten snarast möjligt.

Krav

  • Körkort