Sundsvall rekryterar – Holy Greens öppnar i Stenstan

Grundaren David Egonsson var med när det segnaste restaurangtillskottet i Sundsvalls stenstad invigdes. Det blir restaurankedjan Holy Greens 18:e salladsbar i landet, och Sundsvallsrestaurangen blir den hittills nordligaste etableringen.

– Det känns oerhört spännande att öppna just i Sundsvalls vackra innerstad. Det här är en riktigt expansiv restaurangstad som andas framtidstro, och vi tror att det finns stor efterfrågan på hälsosam och hållbar mat som är vårt affärskoncept, säger grundaren David Egonsson som var på plats vid invigningen idag tillsammans med vd:n Tone Wicklund-Hansen.

Holy Greens öppnade sin första restaurang i Helsingborg 2013, och sedan dess har utvecklingen gått snabbt. Idag finns kedjan i sju städer – Sundsvall inräknad – och sammanlagt har företaget 168 anställda. Sundsvallsrestaurangen har inledningsvis fem medarbetare, men ambitionen är att bli större.

– Ja, även om Sundsvall är en mycket restaurangtät stad, så känns det som att det finns ett utrymme för just vår grundtanke som bygger på hållbarhet i alla led – och det gäller inte minst råvaror och medarbetare. Om Sundsvallsborna uppskattar vårt koncept talar mycket för att vi kommer att växa även personalmässigt, avslutar David Egonsson.

Holy Greens salladsbar i Sundsvall finns på Storgatan 21. Vill du att vi ska berätta i våra kanaler även om att ditt företag rekryterar, utvecklas eller etablerar sig i Sundsvall? Hör av dig till oss på sundsvallrekryterar@sundsvall.se.