Vi möts i Sundsvall!

Arrangör Konvent

Sundsvall Convention Bureau hjälper dig som arrangör av konvent att hitta rätt i Sundsvalls utbud. Vårt uppdrag är att finnas där från det allra första steget till  den slutgiltiga uppföljning för att säkerställa att ni får ett lyckat arrangemang.

Med vår stora erfarenhet från branschen och ett gediget kontaktnät i Sundsvall vågar vi sticka ut hakan och säga att inget är omöjligt! Vår hjälp är alltid kostnadsfri. Vi gillar dessutom att bli utmanade och att överträffa förväntningar.

Finns det egentligen något roligare än att lyckas riktigt bra med det man gör? Som arrangör för ett riktigt lyckat konvent stärker våra kunder sitt eget varumärke samtidigt som nöjda deltagare stärker Sundsvall som destination.

Det är detta som är vår målsättning och det som gör våra kunder så nöjda med oss.

Arrangör konvent i Sundsvall

Sundsvall är bra på mycket. Framför allt är Sundsvall bra på att erbjuda dig som arrangör av konvent ett stort utbud att välja på. För varje konvent är unikt, även om det självklart finns många grundpelare att stötta sig på.

För att ditt konvent ska bli just så som du önskar – eller kanske t.om. lite bättre – har vi ett nätverk av konsulter, arrangörer och anläggningar som vi samarbetar med. Vi vet vem vi ska ringa, vilka lokaler du bör titta på och hur dina gäster sover bäst när de besöker vår stad.

Självklart ordnar vi även med studiebesök och visningsresor för att du ska få se lokalerna och rummen med egna ögon. Det är först då du kan skapa sig en bild av hur det passar in på det konvent du arrangerar!

Aktiviteter för dig som arrangör av konvent

Har du som arrangör av konvent behov av aktiviteter för eventets deltagare? Oavsett vilken typ av aktivitet ni önskar och hur omfattande den bör vara lotsar vi er genom utbudet.

Det är fördelen av att ta hjälp av oss – ditt jobb blir mycket enklare! Många besökare upplever att hela Sundsvall går samman för att göra ditt konvent lyckat, och det är faktiskt precis det vi gör.

Vi hoppas alltid att du som arrangör av konvent väljer Sundsvall!

Sundsvall Convention Bureau | Stadshuset, Stora Torget | 852 30 Sundsvall


Våra partners

Arrangör Konvent Sundsvall

SCVBs sida för affärspartners