Vi möts i Sundsvall!

Konferensanläggningar för Konvent

Välkommen till Sundsvall Convention Bureau, vi finns i en stad med ett stort utbud av konferensanläggningar för konvent och andra stora arrangemang! Vi älskar att bli utmanade och bevisa att vi i Sundsvall tillsammans gör allt för att få nöjda kunder. Hur ser din utmaning ut?

Vi på Sundsvall Convention Bureau har som uppgift att hjälpa dig genom stadens utbud av konferensanläggningar för konvent och andra evenemang. Vår personal har lång erfarenhet av att arrangera konferenser, kongresser och stora event.

Den erfarenheten har gett oss ett brett kontaktnät som vi gärna delar med oss av för att ditt event ska bli så lyckat som möjligt.

Vi hjälper dig hitta konferensanläggningar för konvent

Vi hjälper dig sammanställa en ansökan och ta fram offerter, preliminärboka hotell och lokaler samt ordna visningsresor och studiebesök. Detta ger dig som mötesvärd en möjlighet att uppleva Sundsvalls utbud på plats och själv bilda dig en uppfattning om hur ert konvent kommer te sig. Med det stora utbudet av konferensanläggningar för konvent som finns i staden hittar vi alltid något som passar!

Fördelen med att anlita oss är att vi jobbar helt fristående och därför kan hitta de lokal-, logi- och aktivitetsmöjligheter som är bäst lämpade för just er. Inget konvent är det andra helt likt och för oss är det viktigt att dina önskemål kommer först.

Annorlunda konferensanläggningar för konvent

Ibland kanske det inte är traditionella konferensanläggningar som passar bäst för just ditt konvent. I Sundvall har vi bland annat arenor som tar upp till 9000 personer, en fantastisk teater för en unik känsla och mindre, intima lokaler för det lite mindre arrangemanget. Här finns lokaler som lämpar sig för utbildning, föreläsning och mässor.

Vissa väljer Stadshusets vackra Spegelsal och andra vill ha stadens kasino istället för lite vanligare konferensanläggningar för sitt event. Vad passar dig och ditt konvent bäst?

Konferensanläggningar för konvent i Sundsvall

Så förutom våra fantastiska konferensmöjligheter och kostnadsfri experthjälp, varför ska du välja Sundsvall som din destination? För oss är svaret enkelt: För att vi älskar att få besök! Stadens engagemang är något som våra besökare märker, och det ger ditt konvent den lilla extra kryddan.

Om du dessutom toppar det med det faktum att Sundsvall har ett unikt utbud av så väl aktiviteter i stadsmiljö som fantastiska upplevelser för den som gillar idrott eller natur säger det sig själv.

Vi möts i Sundsvall!

Sundsvall Convention Bureau | Stadshuset, Stora Torget | 852 30 Sundsvall


Våra partners

Konferensanläggningar för Konvent

SCVBs sida för affärspartners