Dags att träffas i Sundsvall?

Konferenslokaler för Konvent

Om du behöver boka konferenslokaler för konvent eller annat större arrangemang är du varmt välkommen till Sundsvall Convention Bureau!

Vi kan Sundsvall utan och innan och har de kontakter som behövs för att ni ska få ett lyckat arrangemang i lokaler som är anpassade utifrån ert antal och era behov.

Vår hjälp är kostnadsfri och vi har lång erfarenhet av konferens- och arrangemangsbokningar vilket ger er en trygghet när vi väljer Sundsvall som destination för ert event.

Aktiviteter, resurser och konferenslokaler för konvent

I Sundsvall finns konferenslokaler för konvent, konferenser, kongresser och olika storlekar av möten tillsammans med en välkomnande atmosfär och ett attraktivt utbud av aktiviteter. Om ett event sträcker sig över flera dagar är behovet att aktiviteter och avbrott stort.

Vi kan komma med förslag på korta, enkla pauser i ert konvent eller större aktivitetsarrangemang om ni så önskar. Vi förmedlar de kontakter som behövs och ser till att ni hitta projektledare, underhållning, dekoratörer eller andra viktiga företag och personer som kan hjälpa till att göra ert konvent lyckat.

Konferenslokaler för konvent i Sundsvall

Som stad erbjuder Sundsvall ett mångfald även utanför de konferenslokaler ni har för ert konvent. Här hittar du en härlig stadskärna med shopping, krogliv och kultur tillsammans med närheten till natur, vatten och skog.

Inget arrangemang är det andra helt likt och det är därför bra med lokala kontakter som vet vad som kan tänkas passa just er och era besökares önskemål.

Förutom att hitta konferenslokaler för konvent så ordnar vi visningsbesök och de möten som behövs inför ert arrangemang. Vi ser till ni får uppleva alla möjligheter som fantastiska Sundsvall har att erbjuda.

Välkommen att mötas i Sundsvall!

Sundsvall Convention Bureau | Stadshuset, Stora Torget | 852 30 Sundsvall


Våra partners

Konferenslokaler för Konvent

SCVBs sida för affärspartners