Ulrica Widmark Norberg

Ansvarig för Sundsvall Convention Bureau, en del av Näringslivsbolaget i Sundsvall.

Jag brinner verkligen för möjligheten att hjälpa arrangörer och lokala värdar att planera och genomföra sina möten i vår vackra stad.

I mitt tidigare yrkesliv har jag under många år arbetat inom hotell och var själv en partner till Sundsvall Conventionbyrå. Därmed känner jag att jag vet vad arrangören behöver få för information och vad anläggningen har för frågor. Detta gör offererandet snabbt och smidigt, en faktor som underlättar för den lokala värden som ofta redan har mycket på sitt bord.

Service och värdskap är det som driver mig och tillsammans skapar vi förutsättningar för möten med det lilla extra, det som gör skillnad.

Välkommen att kontakta mig, välkommen till Sundsvall.

 

Mitt tips till dig när du besöker Sundsvall

Starta tagen med en promenad eller joggingtur längs Selångersån och runda Mittuniversitetets vackra miljö avsluta vid havet med en morgonkaffe till utsikten av Sundsvallsbron.

För dig som är extra på hugget, ta en tur upp till något av våra båda stadsberg, genuin natur och magiska vyer.

 

 

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor, eller om vi kan ta fram någon ytterligare information ni kan behöva inför ert beslut om destination för ert möte. Vi hjälper er kostnadsfritt att ta fram priser, preliminärboka logi och lokaler, och/eller sammankoppla er med rätt person på respektive anläggning eller gällande digitala hybrid lösning.