Referenser och goda exempel

SEB-Annika – en god sundsvallsambassadör!

 – Jag är imponerad över hur hela Sundsvall har gått samman för att få oss att komma hit. Näringslivsbolaget har gjort en fantastisk insats, och det betyder mycket när man ska etablera sig, vi har känt oss väldigt välkomna – Annika Falkengren, VD SEB.

Även om Annika Falkengrens ord gällde Sundsvalls arbete för att ”ro hem” den stora SEB-etableringen – telefonbanksavdelningen – så använder sig vår Convention Bureau av ett liknande arbetssätt för att fler större möten och kongresser ska arrangeras i Sundsvall.

Det handlar om enkla saker som att ge god service och visa upp ett gott värdskap. Det handlar också om att snabbt kunna presentera och leverera både generella och specifika ”offerter” på vad Mötesplats Sundsvall har att erbjuda företag och organisationer.

Andra grundfundament i vårt arbetssätt är goda kontakter och nätverk inom alla de branscher som berörs när en stor kongress kommer till stan, snabba beslutsvägar in i kommunala förvaltningar och bolag, och rent allmänt en stolthet över att visa upp Sundsvall från sin bästa sida för våra gäster.

Sundsvall Convention Bureau har inte varit i gång särskilt länge, men till vänster hittar du fakta och kommentarer om några möten som är på gång i Sundsvall, och ett exempel – SM-veckan – som visar vad den här staden är kapabel till. Vi träffs i Sundsvall!