Vi möts i Sundsvall!

Stora Möten och Kongresser

Varmt välkommen till Sundsvall Convention Bureau! Vi hjälper dig att hitta rätt när du vill boka stora möten och kongresser i Sundsvall. Vår uppgift är att lotsa dig genom staden via vårt nätverk så att du får rätt lokaler, aktiviteter och kompetenser knutna till ditt arrangemang och således kan göra det lyckat.

Vi hjälper dig sammanställa din ansökan för mötet, arrangera visningsresor och preliminärboka möteslokaler och hotell lämpade för att ta emot just stora möten och kongresser.

Att ta hjälp av oss är alltid kostnadsfritt, då vi finns till för att stärka Sundsvall som både destination och stad.

Våra vara värd för stora möten och kongresser

Att ta hand som ett stort arrangemang kan kännas lite överväldigande och skrämmande. Men om du vågar vara värd lovar vi att hjälpa dig framåt med vår långa erfarenhet av stora möten och kongresser i ryggen. Att ordna ett stort event kan vara mycket stärkande för ett varumärke eller företag.

Kenneth Eriksson på Sundsvall Convention Bureau lotsar dig från det inledande planeringsstadiet till det färdiga mötet. Detta innebär att du kan luta dig tillbaka en aning – och framför allt att du vågar ta på dig ansvaret.

Logi och aktiviteter kring stora möten och kongresser

Vid planeringen av ett stort arrangemang är boendet och aktiviteter en viktig del. Vi har god kännedom om alla logimöjligheter i Sundsvall och hjälper dig sammanställa offerter och preliminärboka tillräckligt många rum. Staden kan erbjuda så mycket som 2 500 rum vilket gör det till en perfekt destination för stora möten och kongresser!

Vi kan även erbjuda ett mångfald av aktiviteter. Vid stora event brukar behovet av kringaktiviteter vara väldigt viktigt och framför allt svåra att rodda. Vi har erfarenhet av hur man bäst löser detta och kan komma med förslag, preliminärboka och ordna med de kontakter som behövs för att ert arrangemang ska göra succé.

Sundsvall erbjuder ett mångfald av aktiviteter, allt ifrån upplevelser i stadsmiljö till de av mer naturnära karaktär. Här finns något som passar alla, helt enkelt. Även vid riktigt stora möten och kongresser!

Vi möts i Sundsvall!

Sundsvall Convention Bureau | Stadshuset, Stora Torget | 852 30 Sundsvall


Våra partners

Stora Möten och Kongresser

SCVBs sida för affärspartners