Våga vara värd

Enklare än man tror – med vår hjälp

Det är faktiskt enklare än man tror att stå värd för ett nationellt eller internationellt möte. Vi på Sundsvall Convention Bureau hjälper dig genom hela processen. Vi är experter på möten – och på Sundsvall. Och vår hjälp är kostnadsfri. Om du har modet ta på dig värdansvaret; kontakta Kenneth på Sundsvall Convention Bureau, luta dig tillbaka en smula, så lotsar vi dig genom hela processen. Från det inledande planeringsstadiet till det färdiga mötet.
Det här kan innebära en fantastisk möjlighet att stärka ditt eget varumärke, samt lyfta och marknadsföra din organisation, eller ditt företag. Samtidigt bidrar du till att stärka hela Sundsvalls varumärke och skapar ännu bättre förutsättningar för företag att rekrytera, investera och etablera ny verksamhet här.

Sundsvall Convention Bureau fungerar som en professionell dörröppnare, där vi med vår kompetens och våra kontakter kan göra verklighet av dina planer. Vi hjälper dig att analysera mötet och presentera Sundsvall för styrelser och beslutsfattare. Vi sammanställer ansökan för mötet, arrangerar visningsresor, preliminärbokar hotell och möteslokaler, samt tipsar om kringarrangemang. Vi kan även hjälpa till med viss marknadsföring av mötet. Med andra ord, det finns ingen anledning att inte våga räcka upp handen.

Vi möts i Sundsvall!