Din verksamhet är värd att synas!

Bli lokal värd

Våga vara värd

Det finns många anledningar att vara med och ta ett möte eller en kongress till Sundsvall. Inte minst kan det stärka området som du är verksam inom och bidra positivt till din organisations renommé. Som lokal värd omfamnar du värdskapet och hälsar dina nationella och internationella kollegor välkommen till din hemstad.

Varför bli lokal värd?
Möten fungerar som fönster mot världen. De sätter strålkastarljuset på ditt kompetensområde och de bidrar till att samla och stärka den lokala industrin/akademien/näringen. Ditt engagemang gynnar både ditt och din organisations varumärke och genom att stå värd får du ofta möjlighet att påverka programinnehållet på mötet.

Vad innebär det att vara lokal värd?
Du är specialist på ditt område – Sundsvall Convention Bureau är specialister på att hitta och paketera lösningar. Det innebär att det inte behöver vara speciellt krävande att engagera sig; vi hjälper dig hela vägen från idé till beslut. Vi har erfarenhet av att ta fram bud, vi har tillgång till promotionmaterial och vi kan hjälpa dig med allt som krävs för ett positivt beslut.

Som lokal värd använder du ditt nätverk till att kommunicera och förankra idén om att förlägga det aktuella mötet till Sundsvall.

Vem kan bli lokal värd?
Alla, det viktiga är att du brinner för ditt ämne, att du har ett starkt nätverk och att du vill ta dina nationella och internationella kollegor till Sundsvall. Resten kan vi hjälpa dig med.