Varför Sundsvall

Vi älskar att få främmande!

Det är svårt att komma mer ”mitt i Sverige” än vad man gör när man reser till Sundsvall. Och det är lätt att ta sig hit från alla väderstreck. Under timmen med flyg från Stockholm, en och en halv från Göteborg. Tåget tar drygt tre timmar från huvudstaden, bil och buss funkar också kanon, efter de stora förbättringsarbetena på E4:an bland annat.
 
Dessutom, vi älskar att få främmande! Det är nog därför vi gång på gång står värdar för stora, rikstäckande evenemang och möten, vilket förstås också gett oss en enorm erfarenhet och kompetens inom det här segmentet. Det är de färdigheterna vi vill dela med oss av – helt kostnadsfritt – i Sundsvall Convention Bureau.
 
Om du vill att ditt företag eller organisation ska träffas i Sundsvall nästa gång, då ger vi dig verktygen och planeringsstödet för att mötet ska bli lyckat. Få företeelser stärker ett företags och en stads varumärke så mycket som ett lyckat möte. För att inte tala om ditt eget.
 
Sätt oss gärna på prov. Vi lovar att du blir nöjd. På de här sidorna kan du läsa mer om hur vi tillsammans kan skapa det perfekta mötet i Sundsvall.

string(4) "here"