Webbsändning den 24 april kl 10.00 med fokus besöksnäring

Fredag 24 april klockan 10:00 kör vi vår fjärde webbsändning härifrån Näringslivsbolaget, den här gången med fokus mot besöksnäringen. 

Bland annat pratar vi om det nya projektet ”Kunskapsinvestering” där personal inom besöksnäringen kan utbilda sig och få 70 procent av lönen i upp till sex veckor. (Då kan det till exempel handla om utbildning i juridik, företagsekonomi, att filma för webb och sociala medier, eller värdskap ur ett internationellt perspektiv.)

Sen kommer det att handla om 20-miljonerkronorsprojektet Dynamo Sundsvall, som är ett affärsutvecklingsprojekt inom cykelturism och terrängcykling. Möjlighet att skapa en mängd nya produkter, tjänster och affärsidéer inom ramen för det här spännande projektet.

Ett gäng andra regionala stödåtgärder gentemot besöksnäringen kommer också att tas upp, liksom affärsmöjligheterna med Hemester, som nog blir ett hett alternativ för många i sommar i dessa coronatider.

Fredag 24 april, 10:00 alltså, sändningen ser ni direkt eller i efterhand på Näringslivsbolagets Facebook eller här på vår webbplats.

 

Välkomna!