Webbsändning om Corona den 20 mars kl 09.00

En tid av ovisshet…

Få av oss har nog upplevt en liknade situation som den som nu har uppkommit på grund av Corona-viruset. Vi på Näringslivsbolaget har haft ett stort antal kontakter med er företagare där ute som just nu sliter hårt för att försöka hålla näsan ovanför vattenytan. Vi känner stor sympati för er situation, inte minst ni som arbetar inom besöksnäringen som just nu kanske är den bransch som påverkas allra hårdast.

Vi ska på alla sätt försöka bidra med stöd och hjälp i den mån vi kan, och nu på fredag den 20:e klockan 09:00 samlar vi ett antal experter i en panel som i en webbsändning kan svara på just de frågor du har som företagare i den här ovissa Coronasituationen.

Vi hoppas att det åtminstone kan vara till en liten hjälp, annars finns jag och mina medarbetare alltid tillgängliga för era frågor och funderingar, våra kontaktuppgifter hittar du på www.naringslivsbolaget.se
 

Ställ frågor direkt under sändingen via menti.com

Under morgondagens livesändning via vår facebook kommer du kunna ställa frågor direkt till vår expertpanel via menti.com. Koden till för att ställa frågor läggs ut under morgondagens sändning. Livesändningen kan du se direkt eller i efterhand via vår facebooksida eller här på vår webbplats. 

Skicka in dina frågor till menti.com med koden 71 36 37 så försöker vi få med dom i sändningen. Annars kommer frågor och svar finnas på vår sida med samlad information angående Coronasituationen. 

Varma hälsningar och allt mitt stöd 
Eva Nyh Hederberg, vd Näringslivsbolaget i Sundsvall